Mijn verhaal

Als kind was ik vooral verlegen en introvert en later bleek ook hoog sensitief. Maar ik leerde met beide omgaan. Opgegroeid in een zakengezin waar mijn ouders een bloemenwinkel en cadeauwinkel hadden kwam ik dagelijks in contact met klanten. Na enkele studies, ik wist nog steeds niet wat ik wilde, kwam ik op mijn plek bij een multinational. Het was voor mij thuiskomen. En weer in de klantenservice bij de afdeling boekhouding.

Al snel groeide ik door naar senior en teamlead. Het ging vanzelf. Mensen stimuleren, motiveren en coachen vond ik ontzettend leuk om te doen. Dat was ook het tijdstip dat ik in aanraking kwam met de eerste boeken die gingen over zelfhelend vermogen van een lichaam, boeken over manifesteren en spiritualiteit. Ik las van alles, sprak met verschillende mensen en vond diepe gesprekken toch het mooist. Hier begon mijn tocht. Mijn persoonlijke tocht, naast mijn werkend leven.

Nadat ik mijn man heb leren kennen tijdens een vakantie, heb ik Limburg achter me gelaten en ben ik naar het noorden verhuisd, naar Friesland. Met pijn in mijn hart nam ik afscheid van mijn werk, maar wist ook dat door het verlaten van mijn comfort zone ik het meeste zou leren, over mijzelf.

Na 5 maanden kreeg ik een baan als teamlead bij een internationaal incasso bureau waar maatschappelijk incasseren boven aan stond. Weer omgaan met klanten. Ik leidde een team van 19-24 mensen die ik mocht begeleiden en coachen en waar ik structuur mocht inbrengen. Ik vond dit ontzettend leuk om te doen. Na een fusie veranderde echter een hoop en ontdekte ik dat ik niet meer paste binnen het bedrijf. Ik miste het persoonlijke contact met mijn medewerkers, het persoonlijke contact dat zorgde voor verbinding en kwam steeds verder van mijn medewerkers af te staan. Het ging alleen nog maar over resultaten. Het werd tijd voor een verandering. Ik was ondertussen al begonnen met de opleiding Holistic Pulsing in Middelaar. En besloot na veel wikken en wegen ontslag te nemen. Ik sloeg letterlijk een andere weg in. Een jaar vol met leren, zoeken, frustreren, ontdekken, oefenen en mijn gedachten laten gaan over mijn eigen praktijk beginnen. In dit jaar kwam ik hele leuke cursussen en opleidingen tegen die ook weer mooi aansloten bij Holistic Pulsing. Metamorfose massage bijvoorbeeld, Kindertalentfluisteraar en Therapie in beeld en intuïtieve ontwikkeling. 

En nu is het zover. Mijn praktijk heb ik per 01.01.2024 geopend. Een praktijk waar ik de tijd voor de cliënten neem, waar ik een gesprek voer zonder dat er op de klok gekeken wordt. Een praktijk waar ik massages geef, zowel ter ontspanning als therapeutisch. En gesprekken voer die cliënten weer op weg helpen, inzicht geven en inspiratie.

Mijn missie is het mensen te helpen te ontspannen, lekker in hun vel te zitten, bewuster te maken van hun lichaam en indien nodig hen te helpen met blokkades op te lossen. Alles op een hele zachte manier. En alles als de tijd er voor rijp is.

Mijn hele praktijk is gericht op zachtheid. De kracht van de zachtheid. Het hoeft echt niet met brute kracht. Lief zijn voor jezelf is namelijk heel belangrijk.

Hier word ik gelukkig van. Hier voel ik me in thuis.

Dit is mijn verhaal.