Mevr. M. “Een prachtige impuls met een energetische influistering. Doorvoelen van impulsen door de kracht van zachtheid. Geraakt door aangeraakt te worden. Ruimte en veiligheid. Elke lichaamscel heeft een verhaal door interactie. Zacht en krachtig bewegen is een ware ervaring. Een ware beleving van doorvoelen. Energetisch ervaren.”

Mevr. P. gaf aan dat ze na een jaar lang burned out te zijn na de eerste behandeling 2 dagen heel veel energie te hebben. Ook was aangezichtspijn even verdwenen. Ik had bij de vierde behandeling een stralend iemand voor me zitten, iemand die energie had, die het weer zag zitten om dingen op te pakken. Een prachtige transformatie.

Mevr. W. wacht op een rugoperatie en kan nog maar moeilijk lopen en heeft veel pijn. W. begon te lachen tijdens haar behandeling Holistic Pulsing. “Wat gebeurd hier?” vroeg ik. W.: “Iedere lichaamscel beweegt die al twee jaar lang niet meer bewogen hebben.”

Mevr. I. zag ik veranderen van een meisje dat aan de hand gehouden wilde worden, naar een vrouw dat haar eigen beslissingen maakte.

Mevr. R. heeft Fibromyalgie. Zij voelde zich energiek na een behandeling. “Binnen mijn lijf leek alles te trillen”.

Mevr. Y. gaf aan geen blokkades te voelen, merken en vinden. “Maar ik kom graag terug omdat het pure ontspanning is.

Mevr. A. gaf aan na de tweede sessie minder tintelingen te hebben in haar vingers (carpaal tunnel syndroom) en had ook het idee dat het soepeler was.

Mevr. L. heeft een motorongeluk gehad en heeft nog steeds last van haar enkel en schouder. Verbaasd vertelde zij: “Ik kon na die eerste sessie mijn arm al meer strekken”.


Mevr. W. heeft gevraagd voor een talentgesprek. Door te luisteren, vragen te stellen en vooral het in beeld brengen kwam W. tot inzicht wat er veranderd moet worden. Samen zullen we nog kijken of ik nog meer voor haar kan betekenen.

Mevr. F. “Door jou hebben we geleerd om voor onszelf op te kunnen komen en te zeggen wat we denken”.

Mevr. L. “Je hebt echt wel wat verschoven bij mij. Bedankt daarvoor.”


Dhr. L. is veel aan het verwerken. Mocht van de ene op de andere dag niet meer de sport doen die hij gewend was. Niet meer bewegen zoals hij gewend was. “Na de metamorfose massage merkte ik dat er heel wat losgemaakt was. Dat op zo een zachte manier.”

Mevr. C. “Ik merk dat ik minder onrust, gejaagdheid in mijn lijf heb”.

Mevr. B. vond zowel de Holistic Pulsing als de Metamorfose massage heel ontspannen. “De diepe ontspanning werkte heerlijk door en heeft voor een een hele goede nachtrust gezorgd.”

Dhr. H. is 84. Hij gaf aan geen koude voeten meer te hebben en de dove vingers bij het wakker worden waren weg. Daarnaast minder kortademig en energieker.