Ik onderken het belang van de reguliere gezondheidszorg. De holistische behandelingen zoals ik die aanbied via Praktijk Birgit Mantelaers vormen hierop een aanvullende en vaak een essentiële bijdrage aan de gezondheid van mijn cliënten. 

Mijn advies voor jouw klacht is: ga naar de reguliere zorg om je symptomen aan te pakken. Reguliere zorg is de start voor een juiste en zorgvuldige diagnose en symptoombestrijding. Maar stel jezelf daarnaast de vraag: “Waarom heb ik deze klacht en wat is er bij mij uit balans?” Bij deze laatste vraag sta ik jou graag terzijde!

Ik ben aangesloten bij het CAT Collectief Alternatief Therapeuten: https://catcollectief.nl/ Mijn praktijk voldoet aan de kwaliteitseisen van het CAT. 
In het contact met mijn cliënten gelden de bepalingen, beroepscode en klacht- en tuchtregeling van deze beroepsorganisatie.

Ik val als therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://www.gatgeschillen.nl/ Ik werk als therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://www.gatgeschillen.nl/beroepscode/