Een van de dingen die ik regelmatig doe is opschrijven waar ik dankbaar voor ben. In het begin kan dit nogal een oefening zijn, meestal omdat je dan te moeilijk denkt. Na een weekje worden het steeds meer punten waar je dankbaar voor bent. Het is een goede oefeningen om de kleine dingen te leren zien waar je dankbaar voor bent, mag zijn, kunt zijn. Op oudjaar dag reflecteren mijn man en ik op het afgelopen jaar. Dit doen wij ook doormiddel van een lijstje te maken van alle dingen waar we dankbaar voor zijn, wat we geleerd hebben afgelopen jaar en wat we graag zouden willen doen of juist meer willen doen. Dit doen wij door het op te schrijven of gewoon in het hoofd of hard op te zeggen. Een maar… hier staan niet de gewone voornemens op als stoppen met roken, gezonder eten etc. Hier staat bijvoorbeeld op: meer nieuwe recepten uit proberen, leuke cursus doen die je al jaren op je verlanglijstje hebt staan. Zulke dingen.

Dit jaar heb ik heel veel om dankbaar voor te zijn. En heel veel mensen om dankbaar voor te zijn. Daar gaat het nu om. De mensen waarvoor ik dankbaar ben zijn onder andere de mensen waarop ik tijdens mijn opleiding Holistic Pulsing heb mogen oefenen. Ik heb 87 oefen pulsing sessies gegeven en 3 metamorfose oefen massages. Aan allen: dank jullie wel! Ik leerde tijdens deze sessies heel veel over de technieken, ik leerde van jullie feedback, ik leerde ook te vertrouwen op mijn intuïtie. Wat vond ik het mooi dat jullie mij de kans gaven te leren, oefenen, vallen en opstaan en te genieten. Te genieten van een mooie sessie, de verhalen en niet te vergeten: de resultaten. Want een kleine sessie kan al heel wat te weeg brengen.

Bedankt!
Femke, Mark, Anette, Tineke, Dikkie, Janine, Lijda, Eileen, Jerien, Jannie, Froukje, Belinda, Trudy, Veronica, Carmen, Sterre, Jolanda, Samar, Lilian, Gabriëlle, Marieke, Aletta, Elise, Geertje, Liselotte, Ilse, Marijke, Loïse, Marjan, Fatma, Jellie, Ruben, Thathit, Herman, Jolanda, Ria, Wally, Dries, Jacoline, Ymkje, Dirkje, Paulina en Anke.
Dank jullie wel. Sommige van jullie heb ik een traject mee gedaan. Ook daarvoor dank.

Tot ziens in mijn praktijk!

Recommended Articles