Jezelf zijn, wat is dat eigenlijk? Hoe gaat dat eigenlijk? Wie ben ik eigenlijk? Allemaal vragen die maar moeilijk te beantwoorden zijn.

We hebben allemaal onze eigen persoonlijkheid, onze eigen karaktereigenschappen. Deels hebben we dit meegekregen bij onze geboorte, maar een groot deel is ook gevormd door beïnvloeding van buitenaf door de “stempels” die we tijdens ons leven toebedeeld krijgen door anderen om ons heen. Denk maar aan familieleden, maar ook school en de maatschappij. Heel vaak gaan mensen mee met deze invloeden om maar te voldoen aan de verwachtingspatronen.

Dat zal regelmatig botsen met de gevoelens die je in werkelijkheid op dat moment hebt. Als voorbeeld: Ben je werkelijk wel altijd vrolijk? Maar toch doe je net alsof je vrolijk bent. Dit geeft bij jezelf tegenstrijdige gevoelens en geeft stress. Of je bent eigenlijk heel kwaad op iemand of juist teleurgesteld. En toch laat je dat de persoon die tegenover je staat niet merken. Je spreekt er niet over en gaat met die gevoelens wel weer naar huis.

Door net te doen alsof, gebeurt het volgende: Je gaat je niet lekker in je vel voelen wat zich op allerlei verschillende manieren kan uiten. Er gaan zich blokkades vormen in je lichaam waardoor energieën niet goed meer doorstromen. Dit maakt dat je klachten (blokkades) kunt krijgen en ziek kunt worden. Dat zou toch vreselijk zijn. Maar er is een manier om dit tegen te gaan.

Je kan dit veranderen met behulp van metamorfose massage. Metamorfose massage houdt zich namelijk bezig met het opruimen van deze blokkades. De metamorfose massage maakt je los van al die “stempels” die je hebt gekregen, zodat je weer kunt zijn wie je in werkelijkheid bent. Het geeft je veel rust, innerlijke rust.
Je kunt het proces wat ontstaat door de metamorfose massage symbolisch vergelijken met een rups. Een ware metamorfose tot een beestje, de vlinder, wat zich durft te laten zien, waardoor het een enorme vrijheid tegemoet gaat en een andere dimensie zal ervaren als het bevrijd van alle oude lasten de ruimte in vliegt. Het is niet voor niks dat het symbool van de metamorfose massage een vlinder is: van rups tot vlinder!

Door vanuit liefdevolle aandacht te kijken naar wie je ten diepste bent en naar wat je tegenhoudt om zo te zijn, komt een bewustwordingsproces op gang waarin blokkades losgelaten worden en levenskracht en levensvreugde een plaats krijgen.

Klinkt dat niet heerlijk? Bevrijd van oude lasten, ruimte voor nieuwe dingen en vooral energie voor nieuwe dingen. En wat ook heel belangrijk om te noemen is: deze massage vindt plaats in stilte. Er wordt niks gevraagd, je hoeft niks te doen, alleen maar open te staan voor jouw eigen verandering.

Wil je voelen hoe dit in zijn werk gaat, maak dan snel een afspraak. Gaan we samen ontdekken wat dit met jou doet. Ontspannend is het zeker.

Ben jij klaar voor jouw verandering? Jouw metamorfose?

Recommended Articles