Een van de behandelingen die ik in mijn praktijk geef is de metamorfose massage. Toen dit op mijn pad kwam, had ik zelf geen idee wat het zou zijn. Het heeft niets te maken met andere kleren, even naar de kapper of langs de visagiste. Deze massage heeft te maken met je eigen innerlijke zelf.

Het komt voor dat we niet altijd blij zijn met wie we zijn. Die ene gedachtegang wat zegt: kon ik maar meer zo of zo zijn. Vul zelf maar in. Deze gedachten hebben we allemaal. “Maar hoe kunnen we dit veranderen” is dan meestal de vraag die volgt.

Nu ben ik iemand die voor heel veel openstaat. Ook voor de dingen zoals de massages in mijn praktijk, waar nog maar weinig mensen over hebben gehoord. En zo werd ik uitgenodigd deze massage eens te ondergaan.

Wauw. Wat was dit heerlijk. Maar buiten het feit dat het heerlijk ontspannend is en waar je lekker wegzakt alsof je op een heel zacht kussen ligt, of door wolkjes zakt (ik voelde me gewoon week worden), doet metamorfose massage ook nog meer met je.

In de volgende post ga ik uitgebreid uitleggen waar het vandaan komt, wat het doet en waarom het belangrijk is.

Voor nu, blijf nieuwsgierig, ook als het soms spannend is of als je er nog nooit van gehoord hebt.

Recommended Articles