De dag beginnen met deze woorden op te lezen doet wonderen. Er straalt zoveel liefde vanuit, dit wordt ook hard opgezegd, dat je het na een tijdje gewoon gaat voelen. Probeer het, geef het tijd en geniet bij het opzeggen van deze woorden. Zie het voor je.

Liefde Meditatie uit het boek “Je kunt je leven helen” van Louise L. Hay

Diep in het centrum van mijn wezen is een oneindige bron van liefde. Ik sta nu deze liefde toe naar de oppervlakte te stromen. Het vult mijn hart, mijn lichaam, mijn gedachten, mijn bewustzijn, mijn wezen zelf en straalt van mij uit in alle richtingen en komt verveelvoudigd bij me terug.

Hoe meer ik liefde gebruik en geef, hoe meer ik te geven heb. De voorraad is oneindig. Het gebruiken van liefde, maakt dat ik me goed voel. Het is een uiting van mijn innerlijke vreugde.

Ik hou van mezelf. En daarom zorg ik liefdevol voor mijn lichaam. Liefdevol voed ik het met heilzaam eten en drinken. Liefdevol verzorg en kleed ik het en mijn lichaam reageert liefdevol met sprankelende gezondheid en energie.

Ik hou van mezelf. En daarom voorzie ik mezelf van een comfortabele woning, die aan al mijn behoeften voldoet en waarin het een plezier is om te vertoeven. Ik vul de kamers met vibraties van liefde, zodat iedereen die binnenkomt, mezelf inbegrepen, deze liefde zal voelen en erdoor gevoed zal worden.

Ik hou van mezelf. Daarom heb ik werk dat ik waarlijk met plezier doe, waarbij ik mijn talenten en creatieve vermogen gebruikt, waarmee ik een goed inkomen heb, terwijl ik met en voor mensen werk waarvan ik hou en die van mij houden.

Ik hou van mezelf. Daarom denk ik en gedraag ik me op liefdevolle wijze, want ik weet dat wat ik geef vermenigvuldigd naar mij terugkomt. Ik trek in mijn wereld alleen liefdevolle mensen aan, want zij zijn een spiegel voor wat ik ben.

Ik hou van mezelf. Daarom leef ik geheel in het hier en nu, elk moment als goed ervarend en wetend dat mijn toekomst schitterend en vreugdevol en zeker is. Want ik ben een geliefd kind van het universum en het universum verzorgd me liefdevol. Nu en voor altijd.

Zo is het.

Recommended Articles