Pulsing massage is voor iedereen geschikt. Maakt niet uit welke leeftijd. Er komen mensen van verschillende leeftijden: de jongste is 21 en de oudste is 84. Aangezien de massage door iedereen heel anders wordt ervaren, kan ik nooit beloven wat het met iemand gaat doen. De een ervaart opeens minder onrust in het lijf, de ander ervaart weer warme voeten die meneer al jaren niet meer heeft gehad en minder kortademigheid kwam ook naar voor in de feedback. Je hoeft geen klacht te hebben om een pulsing massage te boeken, maar een ding is zeker: ontspanning helpt bij iedereen.

Ik had een tijd geleden iemand op tafel die heel veel voor de kiezen kreeg en ook wist dat er nog meer zou bij komen in de nabije toekomst. Dit geeft natuurlijk ontzettend veel stress. Dan is het voor mij bijzonder mooi en fijn dat deze mevrouw aangeeft “Ik voel me goed en ook zeker wat meer relaxed ondanks alle zaken die op me af komen”.

De oudste persoon die ik op de tafel had, vertelde mij dat de altijd koude voeten opeens warm waren, dove vingers na het wakker worden waren verdwenen en de kortademigheid was een stuk minder. Hoe fijn is het dat ik ook oudere mensen kan helpen en het lichaam mag bewegen wat al lang niet meer zo goed bewogen heeft.

Ik voel alleen maar dankbaarheid dat ik mensen kan helpen. Dat ik mensen een glimlach op het gezicht tover en een zucht van verlichting en totale ontspanning. Dat ik mensen die zich goed voelen en geen klachten hebben, nog beter in hun vel kan laten zitten.

Er is wel een ding dat zeker is: stress is heel vaak opgebouwd over een aantal weken en/of maanden. Dan kan het niet zijn afgebouwd met een enkele pulsing. Het kan zijn dat bij klachten soms een traject nodig is van een aantal weken achter elkaar. Sowieso is de eerste keer altijd ontdekken en voelen wat er gedaan wordt, hoe het in het lijf voelt en wat er verwacht kan worden. Dat kan best spannend zijn. Een tweede keer zal al een hele andere ervaring zijn. Men gaat dan al meer ontspannen op de massagetafel liggen. Deze persoon weet tenslotte al wat pulsing inhoudt, hoe ik te werk ga en wat men kan verwachten. Ik zal niet verplichten een traject te doen, ik laat je zelf voelen: wat heeft jouw lijf nodig.

Wil je eens een pulsing massage proberen? Neem dan gerust contact met mij op. Dan plannen we de massage in en mag je in je lekker loszittende kleding op mijn massage tafel komen liggen. Het fijne is dat hier geen olie bij nodig is. Je kan het daarom makkelijk voor je werk inplannen.

Recommended Articles