Het verhaal van mijn klant.

Vaak krijg ik de vraag wat het nou precies doet, Holistic Pulsing | Pulsing massage. En dat is net heel moeilijk uit te leggen. Want voor iedereen doet het iets, maar wat is ook weer heel verschillend. Buiten de ontspanning doet een massage altijd wat. Om jullie een beter beeld te geven heb ik een klant gevraagd op te schrijven wat het voor haar betekend heeft. Deze klant had een traject bij mij geboekt. Een traject van 4 sessies.

Lees hier beneden haar verhaal.

Ik zat al een jaar thuis met burn-out klachten. Ik had helemaal geen energie en zou er alles voor over hebben om de energie terug te krijgen. Ik zag jou tijdens een evenement in het dorp in de school staan waar jij jouw bedrijf promootte. Ik voelde mij aangetrokken tot jouw behandelingen en vond het interessant. Ik dacht: “Dit is misschien iets voor mij”.

Toen ik de eerste keer bij jou kwam, voelde het contact vertrouwd en goed. Ik had het gevoel dat je mij in mijn waarde liet, je hoefde niks van mij. Ik mag zijn wie ik ben en ik was mijzelf kwijt. Geen oordeel en dat voelde goed. Je zei: “Ervaar wat je voelt tijdens de behandeling, dit mag er zijn, maar het kan ook niks zijn”. Ik merkte dat het heel ontspannend was. Toen ik thuis kwam was ik erg moe, conclusie voor mij: “er gebeurd iets”. De 2 dagen daarna had ik beide dagen de hele dag energie.  

Bij de tweede keer kreeg ik een enorme brok die vast zat tussen mijn borst en keel. Ik moest erg huilen, had veel emotie en begreep toen dat het bij mijn keel en borst allemaal was gaan ophopen. Tijdens de sessie kwam alles los. Door een beenpuls kwam er een snik los. De keel ging weer open en dicht. De borstpuls bracht meer ruimte.

Bij de derde keer zat daar nog steeds iets, maar dit ging tijdens de sessie ook weer weg. Ik merkte dat ik thuis tot nieuwe inzichten kwam en mijn proces van herstel in een kleine versnelling kwam. Bij deze derde keer vertelde ik Birgit dat er geen schuldgevoel meer was naar het werk toe. En tijdens rustmomenten had ik behoefte het hoofd te bewegen. Birgit viel ook op dat de pulsen allemaal goed door het lichaam stroomden.

Bij de vierde keer zei Birgit: “ik heb een heel ander persoon voor me zitten”. Zij zag een verschil in mijn gezicht. Glimlachen, ontspannen en energiek. Een heel ander mens als toen ik bij haar kwam voor de eerste pulsing. Puls ging ook in 1x meteen door het lichaam: van hoofd tot voeten. Ik had zelfs meer energie om met een vriendin te gaan zwemmen dan de vriendin zelf, die geen burn-out heeft.

Het allermooiste bij de sessies van Birgit vond ik dat je mag zijn wie je bent, er geen verwachtingen zijn en door zachtheid en gesprekken over wat je hebt ervaren je tot mooie inzichten komt. Het heeft mij zeker geholpen in het herstel proces.

Recommended Articles